Recensies

Wilt u ook uw ervaring met Duko Sietsema delen? Dat kan!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.220.62.183 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Marjon schreef op 23/01/2022 om 9:11 am
In één woord super, ik ben super geholpen met de instructies en aanwijzingen van Duko om mijn hond weer langs andere honden te laten lopen zonder uit te vallen. Ik heb nu al na een week een totaal andere hond dus we gaan echt door met trainen.
Joyce schreef op 07/07/2021 om 5:47 am
Duko is bij ons geweest voor onze Duitse herder Amigo. Amigo was de hele dag achter zijn staart aan het jagen. Dit werd zo obsessief dat we hem niet konden stoppen. Duko is toen langsgekomen en heeft ons hiermee geholpen. Binnen 1 consult wisten we waar het gedrag vandaan kwam en hoe we het moesten corrigeren. Sinds zijn bezoek is het gedrag helemaal weg en kunnen wij weer genieten. Het was een hele goede keuze om Duko te laten komen. Ik zou het dan ook zeker aanraden om Duko te contacten als je hond gedragsproblemen heeft.
Iris schreef op 28/08/2019 om 3:23 pm
Na ons gesprek met Duko snappen wij het gedrag van onze Franse bull Boris. Duko heeft ons inzicht gegeven in het gedrag van Boris. Met de tips zijn we aan het oefenen. Boris is al veel minder de “baas” in huis.
Eigenaren van Jade schreef op 09/05/2018 om 9:50 am
Wij snappen nu het gedrag van onze hond Jade (herplaatser van 7 jaar) dankzij Duko. Duko heeft ons inzicht gegeven en goede praktische tips.
Jaap van der Velden schreef op 04/11/2017 om 3:24 pm
Door de goede raadgeving van Duko, in theorie maar ook in de praktijk,is mijn Ierse setter veel 'handelbaarder' geworden. Mel, mijn hond, luistert beter en trekt minder tijdens de wandelingen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Daarnaast heeft Duko ook mij op dingen gewezen die niet goed waren,zoals 'niet consequent zijn'. Bedankt Duko!
Jayjay schreef op 01/11/2017 om 10:49 am
Duko heeft ons geholpen met onze hond JayJay. Door zijn adviezen en praktische begeleiding, kunnen we ontspannen wandelen, zonder trekken aan de lijn. Heerlijk! Op dit moment werken we aan het blafgedrag. Van de zomer gaat Duko ons helpen met Jay vertrouwd laten raken met (zee)water. Wij zijn heel blij met zijn kennis en steun, een aanrader hem in te schakelen!
Michele schreef op 06/09/2017 om 9:00 am
Hey Duko, Wat heb ik veel aan jouw support en advies gehad. Je keek ook naar mijn situatie en paste je tips daar op aan. Wij lopen nu weer met plezier, en je hebt mij ook weer in mijn kracht gezet. Bedankt! Met vriendelijke groet, Michele.