Voorbeelden

JAYJAY: 
Jayjay is een herdermix uit Roemenië. De baasjes van Jayjay kwamen bij mij terecht omdat Jayjay tijdens het uitlaten aan de riem trok en in huis nogal veel blafte, door dit gedrag was het voor Jayjay ook niet mogelijk om los te lopen. Gelukkig gaat het nu veel beter met Jayjay. Zijn baasjes hebben na mijn bezoek hard met hem getraind, en hij trekt nu niet meer aan de riem. Hij kan tegenwoordig zelfs loslopen en dat is natuurlijk super leuk! Van de zomer zal ik nog een keer terug gaan naar Jayjay om hem te leren zwemmen, zodat hij lekker van het strand en de zee kan genieten. Aan de baasjes van Jayjay: Bedankt dat ik jullie mocht helpen, en jullie hebben echt een super leuke hond aan hem, het gaat hartstikke goed, blijf zo doorgaan!

 

 

CRUELLA: 
Cruella is een leuke Parson Russel Terriër dame, en ondanks dat ze geen pup meer is, heeft ze nog energie genoeg. Een echte terriër dus! Super leuke hondjes, alleen het probleem bij Cruella was dat haar baasje onverwachts even niet goed in haar kracht stond, en cruella hier nogal onzeker door werd. Dit uitte zich in paniekerig blaffen naar alle honden die zij niet kende. Toen Cruella en haar baasje bij mij terecht kwamen zijn we gaan oefenen om kalm en zelfverzekerd te zijn. Hierdoor kunnen zowel Cruella als haar baasje nu veel meer ontspannen tijdens het wandelen, en echt van de wandelingen genieten!

 

 

MEL: 
Zoals u als hondenliefhebber wel kunt zien is Mel een prachtige Ierse Setter reu. Mel is echt een vrolijke hond en vind het prachtig om een aai over zn bol te krijgen. Mel zou nog geen vlieg kwaad doen, alleen zijn baas wilde graag dat hij wat beter luisterde en minder onstuimig was. Ik ben toen bij Mel zijn baas op bezoek geweest om wat tips te geven en tegenwoordig is Mel een stuk braver. Gelukkig wonen Mel en zijn baas vlakbij dus we komen elkaar vast nog wel eens tegen!

 

 

MATSU:
Matsu is een prachtige Akita reu, en dat wilde hij graag aan iedereen laten zien. Ik heb de baasjes van Matsu leren kennen bij een groepswandeling voor honden en zodoende ben ik met hun in contact gekomen over het gedrag van Matsu. Matsu had wat dominante gedragingen wat niet ongewoon is bij een Akita, toch was het natuurlijk nodig om hiermee aan de slag te gaan. Na mijn bezoek zijn de baasjes van Matsu meteen aan het werk gegaan met mijn adviezen. Het gaat nu steeds een stukje beter!  Ga zo door en hou vol, jullie zijn goed op weg!

 

 

JADE:
Jade is een echte Welsh terriër. De baasjes van Jade kwamen naar mij toe met een nogal apart probleem als je het voor het eerst hoort. Jade vloog je namelijk ’s avonds aan als je langs haar mand liep. Dit klinkt raar, maar na haar gedrag geobserveerd te hebben werd mij snel duidelijk dat Jade nerveus werd van bepaalde situaties en dat deze manier van afreageren een gewoonte was geworden. Ik heb de baasjes van Jade adviezen gegeven om deze gewoonte te kunnen doorbreken en zo er voor te kunnen zorgen dat Jade ontspannen blijft en niet in de ‘verdediging’ hoeft te schieten.  Volgens de baasjes van Jade gaat het al een stuk beter, ze blijft soms nerveus maar het komt al niet meer tot een echte confrontatie. Dat betekent dat jullie op de goede weg zijn om dit gedrag te doorbreken! Ga zo door!

 

 

TEXAS:
Texas is een leuke Franse bulldog. Een echte macho, wat voor sommige andere honden uit de buurt minder leuk was! Texas wilde namelijk nog wel eens lelijk doen naar andere honden aan de riem. Dit gedrag werd veroorzaakt omdat Texas dacht dat hij het voor het zeggen had tijdens de wandeling. Gelukkig konden zijn baasjes met een paar adviezen de rollen snel omdraaien, en het gaat nu hartstikke goed met hem! Wat is hij braaf he?

 

 

CELINE EN CHARISMA:
Dit zijn Celine en Charisma, wat zijn ze leuk he? Zeker! Alleen het probleem was dat ze vanuit hun eerste huis weinig gewend waren. Daarom blafte ze veel buiten en vonden ze veel dingen nog erg spannend. Gelukkig gaat het nu heel goed met ze! Met de puppybegeleiding verdeeld over een paar afspraken konden we de pups duidelijkheid, liefde en stabiliteit bieden waardoor ze al snel een stuk kalmer en zelfverzekerder zijn geworden! Nu kunnen ze lekker onbezorgd opgroeien en kan hun baasje optimaal van ze genieten!