Gedragsconsult

Gedragsconsult:
Ik help u als hondeneigenaar uw hond beter te begrijpen en probleemgedrag op te lossen. Door samen met u en uw hond aan het werk te gaan leer ik u hoe uw hond de wereld ziet en hoe het brein van uw hond werkt. Ik werk intuïtief en gebruik geen vaste methode, aangezien elke hond en elke hondeneigenaar anders is. Uw hond is echter net als alle andere honden wel gewoon een hond, daarmee wil ik zeggen dat ongeacht het ras, honden allemaal op dezelfde manier met elkaar communiceren: voornamelijk door middel van hun lichaamstaal en energie. Ik geloof dat dit de sleutel is tot het oplossen en voorkomen van de meeste problemen.

Een gedragsconsult bestaat uit een afspraak van circa 1½ uur. Bij de eerste afspraak kom ik naar u toe voor een gesprek over de situatie. Daarnaast zal ik het probleemgedrag observeren en u alvast adviezen geven zodat we met de training kunnen starten. Op een eventuele volgende afspraak gaan we direct verder met de training en geef ik u alle voorbeelden en informatie om verder met uw hond aan het werk te kunnen. Als onderdeel van de nazorg kunt u mij nog benaderen via de mail als u vragen heeft. Als er daarna nog iets is waar u graag aan zou willen werken, verzoek ik u om een nieuwe afspraak te maken. Voor de prijs van een afspraak verwijs ik u graag naar: tarieven

Voor het beste resultaat vinden alle afspraken bij u thuis plaats, mocht dit wegens omstandigheden echt niet gaan, dan kan de afspraak ook in overleg op een andere locatie plaatsvinden. Het maakt echter niet uit waar u woont, want ik bied gedragsconsulten aan door heel Nederland!